Uppdatering från baslägret

Halli hallå!

Jag har genom min kära moder fått veta att människor har hört av sig till henne och talat om att de undrar hur det är för mig i det förlovade landet. Här kommer en liten (eller stor) update om hur jag har det. Jag kommer också att skriva lite vad vi gör på dagarna.

Jag har, som de som har läst mitt tidigare inlägg vet, haft det lite svårt med kompisar och så. Nu är inte det ett jättestort problem längre, mitt problem med skolan nu är att jag tycker det är lite tråkigt (!), om man nu kan kalla det ett problem… Jag har nu vänner och har börjat i fotboll, dock längtar jag fortfarande tillbaks till Sweden. Jag tränar fotboll varje tisdag och torsdag och i vår senaste match gjorde jag vårt enda mål. På en vanlig dag så går vi i skolan, vi åker också någonstans ungefär 2 gånger per vecka; en av helgdagarna och en vardag. Två favoritställen är Harbor Athletic Club, var Elsa dansar balett och vi simmar tillsammans, och Children’s Museum (som vi visserligen inte har varit på på en månad, men som vi åkte till i princip varje vecka innan det).

Det här inlägget postades i Madison. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.